Elke maandag gratis inloopspreekuur

Vanaf maandag 7-3-2022 ben ik gestart met het wekelijks GRATIS INLOOPSPREEKUUR bij Gezondheidspraktijk Haps.

Ik zal mezelf kort voorstellen: Ik ben Kim Reijnen(29). Ik woon samen met mijn vriend in Nijmegen, maar kom oorspronkelijk uit Mill.
Mijn expertise ligt bij psychosomatiek. Denk dan aan klachten die te maken hebben met stress, spanning en verkeerde ademhaling. Maar daarnaast behandel ik alle klachten aan het bewegingsapparaat, zoals nek/schouderklachten, rugklachten, maar ook revalidatie na een nieuwe heup of knie. Kortom je kunt met alle vragen bij mij terecht.

Aanmelden voor het spreekuur kan telefonisch via 0485-212 642 of mail naar info@gezondheidspraktijkhaps.nl

Graag tot ziens!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Door de website te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten