Over ons

Gezondheidspraktijk Haps & Gezondheidspunt Grave

Het Gezondheidspunt Grave en Gezondheidspraktijk Haps zijn twee succesvolle gezondheidscentra. Gezondheidspraktijk Haps is opgericht door Harrie van Schilt, acupuncturist en triggerpointtherapeut, Het Gezondheidspunt is opgericht door Harrie van Schilt en Jordi Pichel, fysiotherapeut en triggerpointtherapeut.

Waar we in geloven

Beide praktijken werken volgens dezelfde filosofie en hebben een unieke aanpak:

Unieke werkwijze

Ieder mens is anders, vandaar dat bij ons échte persoonlijke aandacht voor u centraal staat. Onze werkwijze is uniek. Geen onnodig langdurige trajecten, maar gerichte interventies van hoge kwaliteit en een benadering waarbij wij verder kijken dan uw klacht alléén: die staat meestal niet op zichzelf, het gaat ons om het totaalbeeld. Uw gezondheid staat centraal, we nemen écht de tijd voor u!

 

Hands-on: zoveel mogelijk behandeltijd ook écht behandelen!

Wij besteden het overgrote deel van uw handeling aan het daadwerkelijk “werken met onze handen aan uw lichaam”. Want dat heeft tenslotte het meeste effect! Dus u bent zo min mogelijk tijd kwijt met praten of oefentherapie, maar krijgt bij het Gezondheidspunt in Grave en Gezondheidspraktijk Haps vooral dát waar u recht op heeft: een gerichte behandeling.

Veel disciplines onder één dak

Lichamelijke klachten hebben vaak meerdere oorzaken. Het Gezondheidspunt Grave en Gezondheidspraktijk Haps werken met een groot team van verschillende ervaren specialisten en binnen diverse disciplines. We hebben daarmee alle deskundigheid in huis om u snel weer van uw klachten af te helpen. Onze specialisten proberen de oorzaken aan te pakken en kijken daarbij ook naar uw levensstijl, voeding, houding en lichaamsbouw. Wij nemen echt de tijd voor u!

Ervaringen

Wij doen elke dag ons uiterste best om onze klanten van dienst te zijn. Maar liever laten we onze patiënten zelf aan het woord: het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen onze diensten en service ervaren.

We werken samen met ZorgkaartNederland. Dit is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Op ZorgkaartNederland delen mensen hun ervaringen met de zorg. Klik hier voor onze beoordelingen.

Beroepsverenigingen

Wij staan bekend om onze actuele kennis, ervaring en betrokkenheid. Door continue scholing zorgen wij dat onze praktijk zich blijft ontwikkelen. Zodat we onze hoge kwaliteit van behandelen blijven bieden! Vanzelfsprekend zijn we aangesloten bij alle relevante professionele beroepsverenigingen:

  • Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie
  • Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur
  • Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument
  • Nederlands Genootschap voor Sportmassage
  • Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland
  • Nederlandse Vereniging van Diëtisten
beroepsverenigingen.png