Fysiotherapie

Wat is fysiotherapie?

Fysiotherapie bij Het Gezondheidspunt Grave: voor uiteenlopende klachten een oplossing

Heeft u bijvoorbeeld nekklachten, schouderklachten, pijnlijke gewrichten, pijn aan uw rug, last van uw knie, benen, heupen of spierklachten? Het Gezondheidspunt kan u helpen op weg naar een betere kwaliteit van leven!
Persoonlijke werkwijze

Omdat ieder persoon en klacht uniek is nemen wij uitgebreid de tijd voor u. Bij de intake bespreken we in 60 minuten de lichamelijke klachten en gaan we op zoek naar de oorzaken van de klachten.

Samen maken we een behandelplan, gericht op uw persoonlijke situatie en doelen en starten we de behandeling. Elke vervolgbehandeling duur 30 minuten. Bij ons wordt u nog écht behandeld. Dit betekent dat we zoveel mogelijk met de handen werken om uw klacht aan te pakken. De behandeling doen we op een unieke manier met de nieuwste interventies van hoge kwaliteit, zodat u snel van uw klachten af bent.

Zijn de klachten te complex of wilt u na de behandeling nog even lekker ontspannen? Dan is uitbreiding van de behandeling mogelijk, eventueel ook met een therapeutische massage.

Tarieven

screening / intake / onderzoek / behandeling 60 minuten:      € 70,00

Individuele zitting fysiotherapie 30 minuten:                             € 40,-

Fysiotherapie aan huis toeslag                                                   € 15,-

Indien u verzekerd bent voor fysiotherapie declareren wij rechtstreeks bij uw verzekeraar en kosten de behandeling u niets!

Mogelijk uit te breiden met:
30 minuten therapeutische massage                                          € 40,-

De meeste zorgverzekeraars vergoeden dit. Informeer bij uw verzekeraar of zij een contract hebben met beroepsorganisatie BATC

Bent u niet mobiel genoeg om naar de praktijk te komen? Wij komen ook bij u aan huis! Wel zo gemakkelijk toch?

Neem hiervoor contact op met onze praktijk. 

Afspraak

Jordi pichel

fysiotherapeut

Kim Reijnen

fysiotherapeut

Google Reviews 4,9 (5)
4.9/5
"Deskundig en professioneel. Een praktijk die met mij mee denkt om klachten zo snel mogelijk te verhelpen. Het fijne vond ik dat ik op twee vlakken tegelijk ben geholpen. Behandeling fysiotherapie en acupunctuur ingezet".
Veerle Vos
"Onder behandeling bij Jordi. Meer dan tevreden over hem, rijdt graag extra kilometers om door hem behandeld te worden. Neemt de tijd en is letterlijk hands on: behandeld mij daadwerkelijk ipv mij alleen met oefeningen de deur uit te sturen. Vriendelijk, ontspannen sfeer, daadkrachtige fysiotherapeut".
Mirjam Willemsen

Kwaliteit

Om de kwaliteit te waarborgen zijn wij aangesloten bij het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie). Ook staan wij ingeschreven bij het BIG-kwaliteitsregister (Beroepen in de individuele gezondheidszorg). Om in dit kwaliteitsregister te kunnen blijven staan is bijscholing, zoals het volgen van verschillende cursussen / opleidingen, een verplichte eis. Dit betekent dat wij altijd up to date kwalitatieve fysiotherapie kunnen verlenen.

kngf logo