Voeding

Diëtist Grave

Voedingsadvies bij het Gezondheidspunt Grave

Bij de eerste afspraak (intake) bespreken we je doel en wat de eventuele klachten zijn. Bij individuele begeleiding op het gebied van voeding, geven wij ook advies over beweging en je algehele levensstijl. 

We zetten ons volledig in om samen jouw doel te bereiken. Daarbij blijven wij dichtbij je huidige gewoontes en wensen, om zo nieuwe gezonde gewoontes aan te leren. Dit levert op de lange termijn het meest resultaat op. Het Gezondheidspunt helpt je hierbij op weg naar een betere kwaliteit van leven!

Boek hier een intakegesprek

De eerste 3 uur wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Aanvullende uren kunnen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. 

Altijd de laatste inzichten

Uw lichaam verdient de beste behandeling en daarom voldoen wij aan alle kwaliteitseisen. Wij zijn aangesloten bij de beroepsvereniging Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) en de beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland  (BGN).

Door het volgen van bij- en nascholing blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zodat u verzekerd bent van de meest actuele inzichten. 

Specialist in: 

voeding bij sport
voeding bij artrose
voeding bij COPD
voeding bij diabetes
voeding bij overgewicht

1 uur consult:
Intake en voedingsadvies en metingen              € 70

30 minuten consult:
Metingen en uitleg over voeding                            € 35

Aangesloten bij beroepsvereniging BGN

 

 

Sport | copd | overgewicht | artrose

Marije Schreurs

Diëtist

Google Reviews
4.9/5