Kim Reijnen

OVER ONS

KIM REIJNEN

Hallo, ik ben Kim Reijnen.

Ik ben sinds oktober 2021 werkzaam bij Het Gezondheidspunt als algemeen fysiotherapeut. Dit betekent dat ik allerlei verschillende soorten klachten behandel aan het houdings- en bewegingsapparaat. Ik heb een holistische blik, waardoor ik verschillende aspecten meeneem. Ik kijk bijvoorbeeld naar stress, beweging, voeding, ademhaling en alles wat verder nog van invloed kan zijn op een klacht.

Ik ben in 2013 afgestudeerd als fysiotherapeut. Daarna ben ik 5,5 jaar in Duitsland gaan werken. Ik ben nu ook werkzaam in Molenhoek naast het werk bij Het Gezondheidspunt.
Door de jaren heen heb ik verschillende cursussen gevolgd, vooral op het psychosomatische gebied. In september heb ik de cursus Reiki 1 gedaan. Naast fysiotherapie heb ik veel interesse in voeding en alternatieve geneeswijzen. Hier wil ik meer cursussen in gaan volgen.

Zelf ben ik graag veel in beweging in de vorm van o.a. korfbal en yoga. Ik ben daarnaast veel bezig met gezondheid en gezonde voeding. Ik probeer ook regelmatig mindfulness, meditaties of reiki te doen, om ook mentaal gezond te blijven.

Ik zie je graag in de praktijk!

CONTACT

VRAGEN OF OPMERKINGEN?