Jordi Pichel

OVER ONS

Jordi Pichel

Ik ben Jordi Pichel.

Sinds mei 2018 ben ik werkzaam bij Het Gezondheidspunt. Binnen de gezondheidspraktijk ben ik praktijkhouder en vervul ik de functie van fysiotherapeut en personal trainer (Outdoor FysioFIT). In oktober 2019 hebben wij onze praktijk mogen uitbreiden met een vestiging in Grave, “Het Gezondheidspunt”.

Voordat ik aan mijn loopbaan als fysiotherapeut begon heb ik gestudeerd aan het CIOS te Arnhem. Ik heb mijzelf ontwikkeld tot sportcoördinator uniform beroepen. Kort gezegd “sportinstructeur bij politie en defensie”.

Na een aantal jaren gewerkt te hebben als sportinstructeur wilde ik nog meer kunnen betekenen op het gebied voor lichamelijke gezondheid en preventie. Ik ben toen de opleiding fysiotherapie gaan volgen op de HAN te Nijmegen.

Door de jaren heen heb ik mij mogen specialiseren op het gebied van musculoskeletale- en sportgerelateerde klachten. Tevens beheers ik de tape technieken volgens het medical taping concept, myo-fascia release technieken en triggerpoint-technieken, waaronder dryneedling. Sinds februari 2021 mag ik mijzelf ook claudicatio intermittens therapeut noemen.

Alhoewel mijn expertise ligt op het hiervoor genoemde, kun je bij mij uiteraard ook terecht voor alle andere klachten aan het bewegingsapparaat.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met een gezonde levensstijl, waar sport en voeding een groot onderdeel van zijn. Dit probeer ik dan ook altijd in mijn behandelingen toe te passen en over te dragen aan mijn cliënten. Daarnaast ben ik in november 2020 ook trotse vader van een zoon geworden.

Graag tot ziens in de praktijk!

CONTACT

VRAGEN OF OPMERKINGEN?