Joery

Mijn naam is Joery Engelbracht, ik ben sinds juni 2017 sportmasseur geaccrediteerd bij het Nederlands Genootschap voor Sportmasseurs. Masseren speelt al een lange tijd een rol in mijn leven.

Mijn moeder was ook sportmasseur en ik als sportman had daar veel baat bij. Zeker op jonge leeftijd ben ik niet altijd voldoende gecorrigeerd op een goede houding bij de sporten die ik deed. Inmiddels probeer ik zo bewust mogelijk te sporten en te letten op de signalen die ik van mijn lichaam krijg.

Na verschillende beroepen te hebben beoefend, waaronder in de zorg en in de bouw, ben ik nu op een punt in mijn leven waarbij ik zelf het vak van masseur beoefen. Nu ik zelf al enkele jaren dieper op de theorie en gedachte achter de massage ben ingegaan, in plaats van alleen de massages te ontvangen, raak ik meer en meer geïnteresseerd in alle richtingen die ik op kan groeien.

Ik heb een brede interesse op alle gebieden die met gezondheid te maken hebben en pas daarom goed in  het team van Gezondheidspraktijk Haps. Tijdens de behandeling probeer ik door een holistische benadering verder te kijken dan de fysieke klacht. Graag deel ik mijn kennis met de mensen die ik op de tafel mag ontvangen.