Jackie

Jackie

Hallo, mijn naam is Jackie Barth.

Zo’n 8 jaar geleden heb ik mijn opleidingen afgerond voor acupunctuur en kruiden aan de Academie voor Chinese Geneeswijzen en aan de Traditional Chinese Medicine Academie Nederland.

De afgelopen jaren heb ik mij verder gespecialiseerd in pijnbestrijding door middel van acupunctuur. Deze vorm heet officieel Dr.Tan’s Balance Method Acupuncture. De balans methode is zeer effectief voor het behandelen van allerlei pijnklachten. Zoals:  nek- en schouderpijn, rugpijn, kniepijn, hoofdpijn, migraine, tennisarm, carpaal-tunnelsyndroom, fibromyalgie, frozen shoulder, bursitis, diarree en constipatie. Maar ook bij bv. slapeloosheid, burn-out, stress, vermoeidheid en overgangsklachten.

Deze methode is zo effectief dat u vrijwel direct, na het zetten van 1 of meerdere naaldjes, direct pijnvermindering zult ervaren. De naaldjes, die overigens geen pijn doen, blijven vervolgens een half uur in de huid zitten. De kans is zeer groot dat u direct met minder pijn naar huis gaat. Wel is het zo dat voor een blijvend resultaat er meerdere behandelingen nodig zullen zijn.

Ik verbaas mij elke keer nog steeds hoe goed en snel acupunctuur werkt bij pijnklachten, ook als deze chronisch zijn.

Sinds juli 2020 ben ik aangesloten bij het team van het Gezondheidspunt Grave en van Gezondheidspraktijk Haps. Door multidisciplinair overleg binnen de praktijken, met de afdelingen fysiotherapie, diëtiek, massage, Care for Women en triggerpoint therapie, zijn we in staat mensen snel en vakkundig van hun klachten af te helpen.

Ik ontmoet u graag binnen Gezondheidspunt Grave en/of Haps.

Hartelijke groet, JackieJackie Barth

Acupunctuur