Het Gezondheidspunt

Fysiotherapie

Fysiotherapie bij Het Gezondheidspunt Grave: voor uiteenlopende klachten een oplossing

Heeft u bijvoorbeeld nekklachten, schouderklachten, pijnlijke gewrichten, pijn aan uw rug, last van uw knie, benen, heupen of spierklachten? Het Gezondheidspunt kan u  helpen op weg naar een betere kwaliteit van leven!

Persoonlijke werkwijze

Omdat ieder persoon en klacht uniek is nemen wij uitgebreid de tijd voor u. Bij de intake bespreken we in 60 minuten de lichamelijke klachten en gaan we op zoek naar de oorzaken van de klachten. 

Samen maken we een behandelplan, gericht op uw persoonlijke situatie en doelen en starten we de behandeling. Elke vervolgbehandeling duur 30 minuten. Bij ons wordt u nog écht behandeld. Dit betekent dat we zoveel mogelijk met de handen werken om uw klacht aan te pakken. De behandeling doen we op een unieke manier met de nieuwste interventies van hoge kwaliteit, zodat u snel van uw klachten af bent. 

Zijn de klachten te complex of wilt u na de behandeling nog even lekker ontspannen? Dan is uitbreiding van de behandeling mogelijk, eventueel ook met een therapeutische massage.

Altijd de laatste inzichten

Uw lichaam verdient de beste behandeling en daarom voldoen wij aan alle kwaliteitseisen. Wij zijn aangesloten bij het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie). Ook staan wij ingeschreven bij het BIG-kwaliteitsregister (Beroepen in de individuele gezondheidszorg). Om in dit kwaliteitsregister te kunnen blijven staan is bijscholing, zoals het volgen van verschillende cursussen / opleidingen, een verplichte eis. Dit betekent dat wij altijd up to date kwalitatieve fysiotherapie verlenen.

Deze therapeuten helpen u graag bij uw klacht

Corona revalidatie | Sport revalidatie | Dryneedling | Triggerpoint | Wervelkolom | medical taping

Jordi Pichel

Praktijkhouder | Fysiotherapeut

ALGEMEEN FYSIOTHERAPEUT | SCHOUDER EXPERT | PSYCHOSOMATIEK | MEDICAL TAPING

Kim Reijnen

Fysiotherapeut

Google Reviews 4,9 (5)
4.9/5
"Deskundig en professioneel. Een praktijk die met mij mee denkt om klachten zo snel mogelijk te verhelpen. Het fijne vond ik dat ik op twee vlakken tegelijk ben geholpen. Behandeling fysiotherapie en acupunctuur ingezet".
Veerle Vos
"Onder behandeling bij Jordi. Meer dan tevreden over hem, rijdt graag extra kilometers om door hem behandeld te worden. Neemt de tijd en is letterlijk hands on: behandeld mij daadwerkelijk ipv mij alleen met oefeningen de deur uit te sturen. Vriendelijk, ontspannen sfeer, daadkrachtige fysiotherapeut".
Mirjam Willemsen

Aanvullende informatie

Screening / intake / onderzoek / behandeling 60 minuten:      € 67,50

Individuele zitting fysiotherapie 30 minuten:                                 € 40,-

Fysiotherapie aan huis toeslag: € 15,-

Aangesloten bij KNGF. Indien u verzekerd bent voor fysiotherapie declareren wij rechtstreeks bij uw verzekeraar en kost de behandeling u niets.

 

Mogelijk uit te breiden met:
30 minuten therapeutische massage*  € 40,-

*De meeste zorgverzekeraars vergoeden de therapeutische massage. Informeer bij uw verzekeraar of zij een contract hebben met beroepsorganisatie BATC.

kngf logo