Fysiotherapie

Fysiotherapie

Fysiotherapie bij Het Gezondheidspunt: op weg naar een betere kwaliteit van leven

Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan uw spieren, banden, gewrichten en zenuwen, ook wel het bewegingsapparaat genoemd,

U merkt pas hoe vanzelfsprekend “gewoon bewegen” is, als u last heeft van lichamelijke klachten: bewegen doet pijn… Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in houding en beweging en proberen u weer snel pijnvrij te laten bewegen.

Dat doen we op onze eigen, unieke manier. Ieder mens is anders, vandaar dat bij ons échte persoonlijke aandacht voor u centraal staat. Onze werkwijze is uniek.

Heeft u bijvoorbeeld nekklachten, schouderklachten, pijnlijke gewrichten, pijn aan uw rug, last van uw knie, benen, heupen of spierklachten? Dan kunt u prima bij ons terecht.

Persoonlijke werkwijze

Bij de eerste afspraak (intake) willen we natuurlijk precies weten wat uw lichamelijke klachten zijn. Daarna gaan we op zoek naar de oorzaken van uw klachten en starten we met de behandeling. Vaak maken we samen ook een behandelplan, gericht op uw persoonlijke situatie en doelen. Onze behandelingen duren meestal 30 minuten, maar kunnen met nog eens 30 minuten worden uitgebreid.

Altijd de laatste inzichten

Uw lichaam verdient de beste behandeling en daarom voldoen wij aan alle kwaliteitseisen. Wij zijn aangesloten bij het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie). Ook staan wij ingeschreven bij het BIG-kwaliteitsregister (Beroepen in de individuele gezondheidszorg). Om in dit kwaliteitsregister te kunnen blijven staan is bijscholing, zoals het volgen van verschillende cursussen / opleidingen, een verplichte eis. Dit betekent dat wij altijd up to date kwalitatieve fysiotherapie verlenen.

Nu: tijdelijk gratis inloopspreekuur!

Benieuwd of onze specialisten u kunnen helpen?

Elke maandag is er van 11.30 tot 12.30 uur een gratis inloopspreekuur. Dit is nu tijdelijk gratis!  Klik hier om u aan te melden.

Kwaliteit

Om de kwaliteit te waarborgen zijn wij aangesloten bij het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie). Ook staan wij ingeschreven bij het BIG-kwaliteitsregister (Beroepen in de individuele gezondheidszorg). Om in dit kwaliteitsregister te kunnen blijven staan is bijscholing, zoals het volgen van verschillende cursussen / opleidingen, een verplichte eis. Dit betekent dat wij altijd up to date kwalitatieve fysiotherapie kunnen verlenen.
kngf logo

screening / intake / onderzoek / behandeling 60 minuten:      € 65,-

Individuele zitting fysiotherapie 30 minuten:                               € 38,-

Fysiotherapie aan huis toeslag                                                      € 15,-

Indien u verzekerd bent voor fysiotherapie declareren wij rechtstreeks bij uw verzekeraar.

Mogelijk uit te breiden met:
30 minuten therapeutische massage € 38,-

De meeste zorgverzekeraars vergoeden dit. Informeer bij uw verzekeraar of zij een contract hebben met beroepsorganisatie BATC

Jordi Pichel