Fysiotherapie

Fysiotherapie

Fysiotherapie bij Het Gezondheidspunt Grave: voor uiteenlopende klachten een oplossing

Heeft u bijvoorbeeld nekklachten, schouderklachten, pijnlijke gewrichten, pijn aan uw rug, last van uw knie, benen, heupen of spierklachten? Daar kunnen wij u goed bij helpen.

Altijd de laatste inzichten

Uw lichaam verdient de beste behandeling en daarom voldoen wij aan alle kwaliteitseisen. Wij zijn aangesloten bij het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie). Ook staan wij ingeschreven bij het BIG-kwaliteitsregister (Beroepen in de individuele gezondheidszorg). Om in dit kwaliteitsregister te kunnen blijven staan is bijscholing, zoals het volgen van verschillende cursussen / opleidingen, een verplichte eis. Dit betekent dat wij altijd up to date kwalitatieve fysiotherapie verlenen.

Persoonlijke werkwijze

Bij de eerste afspraak (intake) willen we natuurlijk precies weten wat uw lichamelijke klachten zijn. Daarna gaan we op zoek naar de oorzaken van uw klachten en starten we met de behandeling. Vaak maken we samen ook een behandelplan, gericht op uw persoonlijke situatie en doelen. Onze behandelingen duren meestal 30 minuten, maar kunnen met nog eens 30 minuten worden uitgebreid.

Jordi Pichel

Twan Derks

Kwaliteit

Om de kwaliteit te waarborgen zijn wij aangesloten bij het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie). Ook staan wij ingeschreven bij het BIG-kwaliteitsregister (Beroepen in de individuele gezondheidszorg). Om in dit kwaliteitsregister te kunnen blijven staan is bijscholing, zoals het volgen van verschillende cursussen / opleidingen, een verplichte eis. Dit betekent dat wij altijd up to date kwalitatieve fysiotherapie kunnen verlenen.
kngf logo

screening / intake / onderzoek / behandeling 60 minuten:      € 65,-

Individuele zitting fysiotherapie 30 minuten:                                 € 38,-

Fysiotherapie aan huis toeslag: € 15,-

Indien u verzekerd bent voor fysiotherapie declareren wij rechtstreeks bij uw verzekeraar.

Mogelijk uit te breiden met:
30 minuten therapeutische massage  € 38,-

De meeste zorgverzekeraars vergoeden dit. Informeer bij uw verzekeraar of zij een contract hebben met beroepsorganisatie KNGF.

Jordi Pichel

Twan Derks

Google Reviews 4,9 (5)
4.9/5
"Deskundig en professioneel. Een praktijk die met mij mee denkt om klachten zo snel mogelijk te verhelpen. Het fijne vond ik dat ik op twee vlakken tegelijk ben geholpen. Behandeling fysiotherapie en acupunctuur ingezet".
Veerle Vos
"Onder behandeling bij Jordi. Meer dan tevreden over hem, rijdt graag extra kilometers om door hem behandeld te worden. Neemt de tijd en is letterlijk hands on: behandeld mij daadwerkelijk ipv mij alleen met oefeningen de deur uit te sturen. Vriendelijk, ontspannen sfeer, daadkrachtige fysiotherapeut".
Mirjam Willemsen