Fysiotherapie

Fysiotherapie

Fysiotherapie bij Het Gezondheidspunt Grave: voor uiteenlopende klachten een oplossing

Heb je bijvoorbeeld nekklachten, schouderklachten, pijnlijke gewrichten, pijn aan je rug, last van je knie, benen, heupen of spierklachten? Het Gezondheidspunt kan je hierbij goed helpen op weg naar een betere kwaliteit van leven!

Persoonlijke werkwijze

Bij de eerste afspraak (intake) bespreken we de lichamelijke klachten en gaan we op zoek naar de oorzaken van de klachten.

Samen maken we een behandelplan, gericht op uw persoonlijke situatie en doelen en starten we de behandelingBij ons wordt je nog écht behandeldDe behandeling doen we op een unieke manier met interventies van hoge kwaliteit, zodat je snel van je klachten af bent. 

Zijn de klachten complex of wil je gewoon nog even lekker ontspannen? 

Natuurlijk geven we je altijd de aandacht die je verdient. Zo is uitbreiding van de behandeling met nog een therapeutische massage mogelijk. 

Screening / intake / onderzoek / behandeling 60 minuten:      € 65,-

Individuele zitting fysiotherapie 30 minuten:                                 € 38,-

Fysiotherapie aan huis toeslag: € 15,-

Aangesloten bij KNGF. Indien u verzekerd bent voor fysiotherapie declareren wij rechtstreeks bij uw verzekeraar.

 

Mogelijk uit te breiden met:
30 minuten therapeutische massage*  € 38,-

*De meeste zorgverzekeraars vergoeden de therapeutische massage. Informeer bij uw verzekeraar of zij een contract hebben met beroepsorganisatie BATC.

Jordi Pichel

Twan Derks

kngf logo

Altijd de laatste inzichten

Je lichaam verdient de beste behandeling en daarom voldoen wij aan alle kwaliteitseisen. Wij zijn aangesloten bij het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie). Ook staan wij ingeschreven bij het BIG-kwaliteitsregister (Beroepen in de individuele gezondheidszorg). Om in dit kwaliteitsregister te kunnen blijven staan is bijscholing, zoals het volgen van verschillende cursussen / opleidingen, een verplichte eis. Dit betekent dat wij altijd up to date kwalitatieve fysiotherapie verlenen.

Google Reviews 4,9 (5)
4.9/5
"Deskundig en professioneel. Een praktijk die met mij mee denkt om klachten zo snel mogelijk te verhelpen. Het fijne vond ik dat ik op twee vlakken tegelijk ben geholpen. Behandeling fysiotherapie en acupunctuur ingezet".
Veerle Vos
"Onder behandeling bij Jordi. Meer dan tevreden over hem, rijdt graag extra kilometers om door hem behandeld te worden. Neemt de tijd en is letterlijk hands on: behandeld mij daadwerkelijk ipv mij alleen met oefeningen de deur uit te sturen. Vriendelijk, ontspannen sfeer, daadkrachtige fysiotherapeut".
Mirjam Willemsen