Dry Needling

Dry Needling

Dry needling bij Het Gezondheidspunt: dé oplossing voor spierklachten

Uw lichaam kan te maken krijgen met allerlei klachten. Bij bijna alle klachten is er sprake van een myofasciaal(spier) probleem. Dry needling is een behandelmethode waarbij de dry needling therapeut via een speciale techniek uw spieren aanprikt, zodat deze snel en langdurig ontspannen raken. Daarom kan dry needling eigenlijk bij bijna alle soorten (spier)klachten toegepast worden.

Als u een probleem met uw spieren heeft waardoor u minder makkelijk beweegt, kunt u prima bij een van onze dry needling specialisten terecht voor behandeling en advies. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Hoofdpijn
  • Nekklachten
  • Lage rugpijn
  • Bilklachten
  • Spierklachten in boven- en onderbenen
  • RSI
  • Tenniselleboog

Persoonlijke werkwijze

Wij kijken daarbij verder dan uw klacht alléén: klachten en symptomen staan meestal niet op zichzelf, het gaat ons om het totaalbeeld. Onze dry needling therapeuten proberen de oorzaken aan te pakken en kijken daarbij ook naar uw levensstijl, voeding, houding en lichaamsbouw. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen. We nemen echt de tijd voor u!

Hands-on: zoveel mogelijk behandeltijd ook écht behandelen!

Wij besteden het overgrote deel van uw handeling aan het daadwerkelijk “werken met onze handen aan uw lichaam”.  Want dat heeft tenslotte het meeste effect! Dus u bent zo min mogelijk tijd kwijt met praten of oefentherapie, maar krijgt bij Het Gezondheidspunt in Grave vooral dát waar u recht op heeft: een gerichte behandeling.

Nu: tijdelijk gratis inloopspreekuur!

Benieuwd of onze specialisten u kunnen helpen? Klik dan < hier> voor een afspraak voor een intakegesprek. U kunt ook gebruik maken van ons inloopspreekuur. Dit is nu tijdelijk gratis!  Klik hier om u aan te melden.

Meer over dry needling