Care For Women

Care For Women

Care for Women bij Het GezondheidsPunt: blijf niet rondlopen met hormonale problemen!

Barst je wel eens uit het niets in tranen uit? Val je uit tegen je partner of kinderen zonder duidelijke reden? Dreef je vannacht weer eens je bed uit vanwege opvliegers of heb je iedere maand last van je menstruatie? Grote kans dat schommelende hormonen de boosdoener zijn.

Overgangsklachten, menstruatieklachten, problemen met de zwangerschap, vermoeidheid en vele andere zaken, die veroorzaakt kunnen worden door hormonale disbalans, komen veel voor. Gelukkig is daar vaak wat aan te doen!

Als je last hebt van dit soort klachten, kun je prima bij Het Gezondheidspunt in Grave terecht voor behandeling en advies. Wij hebben speciaal voor deze klachten een gecertificeerde Care for Women specialiste in dienst. Denk dan bijvoorbeeld aan:

Overgangsklachten

Opvliegers
Nachtelijke transpiratie
Stemmingswisselingen
Gewrichts- en spierpijn
Slapeloosheid
Onregelmatige of hevige menstruatie
Prikkelbaarheid
Last van stress        
Depressieve gevoelens
Hoofdpijn of migraine

Menstruatie en PMS

Buikpijn of buikkrampen
Prikkelbaarheid
Hoofdpijn of migraine
Gespannen borsten
Wisselende stemmingen
Vermoeidheid
Boosheid
Vocht vasthouden
Angst

Zwangerschapsproblemen

Anticonceptie

Persoonlijke werkwijze

De Care for Women specialiste neemt alle tijd voor je en begrijpt je als geen ander. Zij is immers zelf ook een vrouw! Ook staat preventie op het gebied van hart- en vaatziekten en botontkalking centraal bij elk consult. Je kunt bij haar ook terecht voor een health check

Wij kijken verder dan uw klacht alléén: klachten en symptomen staan meestal niet op zichzelf, het gaat ons om het totaalbeeld. Onze Care for Women specialiste probeert de oorzaken aan te pakken en kijkt daarbij ook naar uw levensstijl, voeding. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen. We nemen echt de tijd voor u!

Nu: tijdelijk 10% extra korting op supplementen

Benieuwd of onze Care for Women specialiste u kan helpen? Klik dan < hier> voor een afspraak voor een intakegesprek. U ontvangt nu tijdelijk 10% korting op supplementen.