Fysiotherapie

BEHANDELINGEN

Wat is fysiotherapie?

Fysiotherapie bij Het Gezondheidspunt Grave: voor uiteenlopende klachten een oplossing

Heb je bijvoorbeeld nekklachten, schouderklachten, pijnlijke gewrichten, pijn aan je rug, last van je knie, benen, heupen of spierklachten? Het Gezondheidspunt kan jou helpen op weg naar een betere kwaliteit van leven!
Persoonlijke werkwijze

Omdat ieder persoon en klacht uniek is nemen wij uitgebreid de tijd voor je . Bij de intake bespreken we in 60 minuten de lichamelijke klachten en gaan we op zoek naar de oorzaken van de klachten.

Samen maken we een behandelplan, gericht op jouw persoonlijke situatie en doelen en starten we de behandeling. Elke vervolgbehandeling duur 30 minuten. Bij ons wordt je nog écht behandeld. Dit betekent dat we zoveel mogelijk met de handen werken om jouw klacht aan te pakken. De behandeling doen we op een unieke manier met de nieuwste interventies van hoge kwaliteit, zodat je snel van jouw klachten af bent.

Zijn de klachten te complex of wil je na de behandeling nog even lekker ontspannen? Dan is uitbreiding van de behandeling mogelijk, eventueel ook met een therapeutische massage.

Jordi Pichel

fysiotherapeut

FYSIOTHERAPIE

Afspraak

Ben je niet mobiel genoeg om naar de praktijk te komen? Wij komen ook bij jou aan huis! Wel zo gemakkelijk toch?

Neem hiervoor contact op met onze praktijk.

TARIEVEN

Screening / intake / onderzoek / behandeling 60 minuten: € 75,-

Individuele zitting fysiotherapie 30 minuten: € 43,-

Fysiotherapie aan huis toeslag € 15,-

Indien je verzekerd bent voor fysiotherapie declareren wij rechtstreeks bij jouw verzekeraar en kosten de behandelingen niets!

Mogelijk uit te breiden met:
30 minuten therapeutische massage € 43,-

De meeste zorgverzekeraars vergoeden dit. Informeer bij jouw verzekeraar of zij een contract hebben met beroepsorganisatie BATC

GOOGLE REVIEWS

WAT ANDEREN ZEGGEN

FYSIOTHERAPIE

KWALITEIT

Om de kwaliteit te waarborgen zijn wij aangesloten bij het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie). Ook staan wij ingeschreven bij het BIG-kwaliteitsregister (Beroepen in de individuele gezondheidszorg). Om in dit kwaliteitsregister te kunnen blijven staan is bijscholing, zoals het volgen van verschillende cursussen / opleidingen, een verplichte eis. Dit betekent dat wij altijd up to date kwalitatieve fysiotherapie kunnen verlenen.

BEHANDELINGEN

ONZE ANDERE BEHANDELINGEN

CONTACT

VRAGEN OF OPMERKINGEN?